Івано-Франківськ

На туристичному маршруті у Косівському районі встановили велозупинку (ФОТО)

Основна мета проєкту - покращити доступність транскордонного регіону для велосипедистів.

11012021003 scaled

У Косівському районі встановили велозупинку завдяки реалізації міжнародного проєкту, повідомляє Косівська РДА, пише ПІК.

“Громадська організація «Центр соціальних та ділових ініціатив» реалізує проєкт «Bike AcceNT: велосипедна доступність об’єднує території», співфінансування якого здійснюється Європейським Союзом в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020”, – йдеться у повідомленні.

Основна мета проєкту – покращити доступність транскордонного регіону для велосипедистів та підвищити обізнаність про важливість велосипедів як екологічно чистого та кліматично безпечного транспорту.

“Таким чином на Косівщині встановлена приваблива велозупинка  на популярному туристичному маршруті у с.Пістинь поруч з Маєтком Святого Миколая та мотузковим парком «Плутанка», – зазначають в РДА.

Також додають, що проєкт вдалося реалізувати завдяки співпраці райдержадміністрації та громадської організації «Центр соціальних та ділових ініціатив» м.Яремче.

Читайте також:

На Прикарпатті спробують встановити рекорд України (ФОТОФАКТ)

У селі Пістинь на Косівщині живе…святий Миколай (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено