Івано-Франківськ

Міністр Шкарлет сказав, коли учні можуть повернутися до школи після локдауну

Він зазначив, що рішення з приводу формату навчання в школах, приймає не тільки міністр освіти, але і глава мінохоронздоров'я.

264573 scaled

Міністр освіти України Сергій Шкарлет розповів, що не всі учні зможуть повернуться в школи після закінчення локдауна, 25 січня. Про це глава МОН написав в своєму Telegram-каналі, повідомляє ПІК.

Шкарлет зазначив, що питання, коли школярам дозволять повернутися за парти,  особливо актуальне для батьків учнів початкових класів (1-4), які опинилися в складній ситуації, коли необхідно вибирати між роботою і допомогою дітям в навчанні.

“Я вважаю, що принаймні молодші класи після завершення карантину можуть повернутися до повноформатного навчання. Щодо старшої школи,  тільки за сприятливої ​​санітарно-епідемічної ситуації в країні буде прийнятним проведення навчання в змішаній формі”, – написав Шкарлет.

У той же час він зазначив, що рішення з приводу формату навчання в школах приймає не тільки міністр освіти, але і глава мінохоронздоров’я, тому МОН та МОЗ знаходяться в постійній комунікації. 

QIP Shot   Screen 1079

Читайте також:

Вибір ПІК № 28: кіно і книга

Якою буде доля локдауну після 24 січня: відповідь Шмигаля

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено