Івано-Франківськ

“Люди Прикарпаття”: зимові розваги на Валах у Франківську (ФОТО)

Сотні дітей і дорослих зібрались в неділю на Валах, щоб порадіти справжній сніжній, морозній зимі та покататися на санках.

1 novyj razmer 1 scaled

“Люди Прикарпаття” – це фотопроєкт ПІК, який привертає увагу усіх читачів сайту. Локацією зйомок може стати будь-який куточок рідного краю. 

Івано-Франківськ засипало снігом, а значить це час для зимових розваг. У неділю, 17 січня, наш фотокор зазнімкував як діти та навіть дорослі катаються на санках і льодянках з гірки, що на Валах в Івано-Франківську.

Малечі на гірці зібралося чимало, от вони й стали головними героями нашої рубрики. Переглядайте, придивляйтеся та шукайте на фото своїх чи знайомих діток, а може на фото є і ви.

20 novyj razmer 1 scaledЛюди Прикарпаття

Люди Прикарпаття

4 novyj razmer 1 scaled3 novyj razmer 1 scaled12 novyj razmer 1 scaledЛюди ПрикарпаттяЛюди Прикарпаття8 novyj razmer 1 scaled6 novyj razmer 1 scaledЛюди Прикарпаття5 novyj razmer 1 scaled18 novyj razmer 1 scaled17 novyj razmer scaledЛюди ПрикарпаттяЛюди ПрикарпаттяЛюди Прикарпаття19 novyj razmer scaled2 novyj razmer 1 scaled

Друзі, у коментарях на цю фотогалерею ви можете запропонувати свою локацію для наступної зйомки “Люди Прикарпаття”. Чекаємо на ваші пропозиції.

Перегляньте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено