Івано-Франківськ

Глава уряду України назвав 8 кроків до зниження тарифів на комунальні послуги

Антимонопольний комітет відкрив 6 справ щодо газопостачальних компаній-монополістів, які несправедливо завищували ціни для споживачів.

unnamed 1 4

Глава уряду України Денис Шмигаль повідомив, що Кабінет міністрів підготував і почав реалізацію 8 кроків для зниження тарифів на комунальні послуги.

Про це Денис Шмигаль написав на своїй Facebook-сторінці, пише ПІК.

LcS2DjiJqm1X4zVwlm9zbCGEsSvCQOrTeVu6P90u

Прем’єр також повідомив, що Кабмін, “Нафтогаз”, Асоціація міст України та місцеві керівники вирішили, що в цьому опалювальному сезоні підвищення тарифів на гарячу воду і опалення не буде.

За його словами, очікується, що вже навесні газопостачальники запропонують свої річні продукти, а Антимонопольний комітет відкрив 6 справ щодо газопостачальних компаній-монополістів, які несправедливо завищували ціни для споживачів.

Шмигаль написав, що через зростання тарифів на електроенергію уряд також напрацювало рішення про виплату громадянам, які встановили електроопалення. Крім того, Кабмін розробляє проект закону про укрупнення газзбутів, який дозволить вирішити проблему із завищеними цінами на розподіл газу.

Прем’єр також зазначив, що уряд спростив доступ до отримання субсидій на оплату комунальних послуг, завдяки чому більшості громадян вони будуть надані відразу після оформлення заявки.

Читайте також:

Пенсіонерам Прикарпаття цього року ще чотири рази підвищать пенсії

У Франківську анонсували тарифні протести

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено