Івано-Франківськ

На Галицькій готуються до незаконного будівництва на прибудинковій території

Вчора з'явилась інформація про вирубку дерев та ймовірну підготовку ділянки, що є прибудинковою територією, під будівництво. Відбулось комісійне обстеження ділянки.

Немає опису світлини.

На Галицькій в Івано-Франківську сьогодні, 26 січня побували представники Департаменту містобудування та архітектури та КП ”Муніципальна інспекція ”Добродій”.

Про це в соцмережі повідомила перша заступниця очільника Івано-Франківської міської територіальної громади Вікторія Сусаніна, пише ПІК.

“Як вияснилось з аукціону, тут було продано 0, 0200 га землі. Цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. На цій приватній території підприємець запроєктував добудову та надбудову чинної споруди”, – йдеться в повідомленні.

За участі мешканців будинку, на місці, геодезисти виконали топографічне знімання 1:500, нанесли межі вирубки дерев та межі приватної земельної ділянки, на якій запроєктований об’єкт будівництва.

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, люди стоят, дерево та сніг)

За попередньою інформацією, на комунальній ділянці, що межує з нею, було зрубано одне дерево. Працівниками Муніципальна інспекція Івано-Франківськ було складено протокол.

Решта дерев і кущів зрізані на приватній ділянці.

Також читайте:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено