Івано-Франківськ

У Долині гасили пожежу в двох будівлях (ФОТО)

За минулу добу, 25 січня в області зареєстрували 3 пожежі.

Немає опису світлини.

У Долині о 15.14 на вул. Котляревського виникла пожежа побутового сміття на другому поверсі двохповерховій недіяльній будівлі. Комунальна власність Долинської МР.

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише ПІК.

“Вогнем знищено побутове сміття на площі 3 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Збитки: прямі встановлюються, побічні 28 000 грн”, – йдеться в повідомленні.

О 19.18 в місті Долина, на вул. Привокзальна виникла пожежа перекриття в недіяльній одноповерховій будівлі, власник встановлюється. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі на площі 30 м.кв. Причина виникнення пожежі та прямі збитки встановлюються, побічні – 28 000 грн.

Возможно, это изображение (дорога)

Також о 11.20 в селі Раковець, на вул. Стуса Солотвинської селищної ТГ Івано-Франківського району виникла пожежа гаражу в приватному господарстві 31 -річного чоловіка.

“Вогнем пошкоджено дерев’яну стіну, перекриття будівлі, речі домашнього вжитку на площі 5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі коротке замикання електромережі. Збитки прямі 10 000 грн., побічні 38 000 грн”, – йдеться в повідомленні.

Також читайте:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено