Івано-Франківськ

На Львівщині на очищення доріг від снігу використали 650 тонн солі

Значні снігопади заблокували рух  на дорозі Р-15 Ковель - Володимир Волинський - Червоноград - Жовква.

На Львівщині цілу ніч на дорогах працювала дорожньо-розчищувальна техніка. Про це повідомляють на сайті Львівської обласної державної адміністрації, пише ПІК.

“В області упродовж ночі для очищення доріг державного та місцевого значення від снігу задіяли124одиниці техніки. Використали 667, 7 тонн ПСС для механізованої та ручної підсипки”, – йдеться у повідомленні.

Зображення може містити: небо, дерево та надворі

Служба автомобільних доріг у Львівській області залучила 80 одиниць техніки та використала 525,5 тонн піщано-соляної суміші. Своєю чергою, департамент дорожнього господарства облдержадміністрації залучив до очищення доріг 44 технічних засобів та використав  142, 2 т ППС.

“З огляду на ліквідацію наслідків несприятливих метеорологічних явищ, рух вантажного транспорту й автобусів по дорозі державного значення Р-15 Ковель – Володимир- Волинський – Червоноград – Жовква з 15:40 26 січня відновлено”, – інформують у Службі автомобільних доріг області.

До слова, Львівська облдержадміністрація закликає мешканців області та гостей дотримуватися правил дорожнього руху. У разі виявлення не розчищених або не посипаних доріг звертайтесь на гарячу лінію області “112”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено