Івано-Франківськ

“ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ” про ціну на газ та зручності для абонентів на лютий

Для учасників акції "Твоя енергонезалежність" запаслись газом на весь опалювальний сезон за акційними цінами— від 4,49 до 5,49 грн за

143269194 1143846616073233 6242039144110561322 o scaled

“ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ” повідомляє, що у лютому ціни у всіх постачальників газу майже не відрізнятимуться, пише ПІК. Та чи при більш-менш однакових цінах всі постачальники здатні забезпечити своїм клієнтам однаково зручний сервіс та якісні послуги?

Компанія, при ціні на газ 6,99,  пропонує широкий вибір сервісів для сплати рахунків за газ.

 “Наш Viber-бот дозволяє прив’язати до 1 телефонного номера одразу 25 абонентських рахунків. Таким чином можна допомагати близьким, які не дуже “дружать” з інтернетом уникати черг у банках чи центрах обслуговування, а отримувати всю інформацію онлайн”, – зазначають у кампанії.

“ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ” нагадує, що проводить для своїх клієнтів акції:

  • Понад дві тисячі власників осель на Прикарпатті скористались нашими порадами та ставши учасниками акції “Твоя енергонезалежність” починаючи з жовтня не хвилюються за зростання вартості блакитного палива адже запаслись газом на весь опалювальний сезон за акційними цінами— від 4,49 до 5,49 грн за кубометр;
  • В рамках новорічного розіграшу 30 клієнтів Івано-Франківськгаз Збут отримали від компанії приємні подарунки, серед яких грошові сертифікати, термокружки та пледи.

Читайте також:

Прикарпатцям розповіли, як отримати кращу ціну на газ

Регулятор схвалив зниження тарифів на розподіл для 14 облгазів: серед них і “Івано-Франківськгаз”

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено