Івано-Франківськ

У Галичі за 15 хвилин видають результат тестування на коронавірус

Тестування галичан проводять лише за направленням сімейного лікаря!

covid 850h450 2 05

У Галичі , в пункті забору Галицької амбулаторії, проводиться тестування методом експрес-діагностики – швидкий тест для визначення антигену SARS-CoV-2(Ag) , результат якого можна отримати через 15 хвилин після тестування, повідомляє у мережі  КНП «Галицький центр первинної медичної допомоги”, пише ПІК.

“Шидкий тест роблять за процедурою, схожою з ПЛР-тестами, коли за допомогою ватного тампона беруть мазок зі слизової оболонки носоглотки. Позитивний результат експрес-тесту говорить про наявність коронавірусу в організмі людини прямо в цей момент”, – йдеться у повідомленні медиків.

У разі отримання позитивного результату, він потребуватиме підтвердження ПЛР-тестом, адже ПЛР-тести – це «золотий стандарт» діагностики COVID-19, додають у повідомленні.

Крім цього, попереднє скринінгове обстеження на визначення антигену SARSCoV-2 з використанням швидких тестів проводитимуть особам, які були у тісному контакті з особою з підтвердженим випадком на COVID-19 та пацієнтам, що підлягають плановій госпіталізації.

  • Фото люстративне.

Читайте також:

В містах та районах Прикарпаття порахували нові випадки COVID-19: де найбільше

Галицька громада обрала старост округів (СПИСОК)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено