Івано-Франківськ

У потягах будуть камери відеоспостереження – Укрзалізниця

Нові пасажирські вагони будуть обладнані системами відеоспостереження.

60106001beec7 kamera

Укрзалізниця обладнає вагони системами відеоспостереження з метою посилення рівня безпеки пасажирів під час подорожей.

Про це повідомив в.о. члена правління АТ «Укрзалізниця», керівник філії «Пасажирська компанія» Олександр Перцовський під час інтерв’ю  «Суспільній студії» телеканалу UA:Перший, пише ПІК.

За його словами, при будівництві нових вагонів в обов’язковому порядку буде передбачена наявність відеоспостереження в пасажирських вагонах. Також такі системи будуть встановлюватися при проведенні модернізації вагонів:

«Ми повинні обладнати вагони надійними системами відеоспостереження, щоб зображення в режимі реального часу передавалося на центральний диспетчерський центр для підвищення рівня безпеки та оперативного реагування у разі потреби».

Також Олександр Перцовський зазначив, що в компанії постійно проводиться моніторинг, і там, де найбільший пасажиропотік та можливі ризики, пасажирські поїзди супроводжує воєнізована охорона Укрзалізниці.

Нагадаємо, що співробітники воєнізованої охорони з моменту запровадження пілотного проєкту із супроводження пасажирських поїздів, з 25 серпня 2020 року по 31 грудня 2020 року, супроводили 2077 пасажирських поїздів. Проєкт подовжено на 2021 рік.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено