Івано-Франківськ

На Рожнятівщині люди б’ють на сполох через звільнення лікарки інфекційного відділення

Місцеві мешканці обурені тим, що з посади завідувача інфекційного відділення Рожнятівської лікарні звільнили Руслану Русак.

На Рожнятівщині люди готові протестувати за те, щоб їх улюблену лікарку  повернули на займану раніше посаду. Про ситуацію, що склалася розійшовся розголос у соцмережі Фейсбук, пише ПІК.

“Керівник КП “Рожнятівська багатопрофільна лікарня” – В. Тріщ звільнив з посади завідуючої інфекційним відділення даного медзакладу Комар Руслану Богданівну – талановитого лікаря, справедливу і чесну людини, на рахунку якої сотні врятованих життів!”, – написала Діана Данилюк.

 

“На Рожнятівщині Руслану Русак називають лікарем від Бога. Про неї я чула тільки хороші відгуки та й знаю її особисто як дуже відповідального і професійного медика. Вона допомогла не одному хворому швидко одужати і повернутися додому здоровим, підтримує колег, проводить багато часу на роботі, звертає увагу на проблеми лікарні”, – прокоментувала ситуацію депутатка, місцева громадська діячка Євгенія Бардяк.

Вона також додала, що у відповідь на звернення мешканців, впродовж наступних днів опрацює дане питання.

Немає опису.

“Христос Рождається! Шановні друзі , підтримаємо Руслану Богданівну. Пишіть у меседжер , дзвоніть на всі можливі ресурси. НА Громадське, канал 24, 1 плюс 1, Надзвичайні новини, ОДА, на пряму телефонну лінію кабміну, на лінію протидії ковід, з вимогою поновити на посаду завідувача інфекційного відділення Рожнятівської лікарні. В іншому випадку залишається право на пікетування”, – написав Богдан Мельник.

Немає опису.

Лікар Володимир Тріщ у мережі спростував дану інформацію та назвав її неправдивою.

“Русак Р.Б. не було звільнено з займаної посади (вона працювала і працює на посаді лікар-інфекціоніст інфекційного відділу, за сумісництвом працювала онкологом).  Останніх 15 років посади “завідувач відділу” штатним розписом Рожнятівської ЦРЛ не було передбачено. Тому працювати завідувачем Русак Р.Б. не могла”, – написав пан Володимир.
Він також зазначив, що  з огляду на розширення інфекційного відділу на 46 ліжок, наказом було додатково введено 2 посади лікаря-ординатора по лікуванню пацієнтів з ковідом. Для злагодження та координації роботи відділу з іншими відділами на одного з ординаторів з лютого 2021 року покладено тимчасово обов’язки в.о. завідувача інфекційного відділу.
До слова, оскільки стільки людей підтримують медика, очевидно вона й справді “лікар від Бога”.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено