Івано-Франківськ

Немає жодного рейсу на Городенку: влада працює над відновленням транспортного сполучення

5 лютого відбулося засідання виконкому Городенківської міської ради.

Немає жодного рейсу на Городенку: у трьох селах громади відсутнє транспортне сполучення з містом. Про це повідомляють на сайті Городенківської міської ради, пише ПІК.

IMG 20210205 140954

Одне із ключових питань на засіданні виконкому стосувалося транспортного сполучення із населених пунктів Острівець, Рогиня та Глушків до Городенки.

“По даному питанню прийнято рішення: визначити робочий орган — підприємство (організацію) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування на території Городенківської територіальної громади”, – йдеться у повідомленні.

Також представники виконкому розглянули питання тарифів на вивезення твердих побутових відходів. Тимчасово визначено надавачем послуг з вивезення сміття “КП Городенка Житлосервіс”, до того часу, поки не буде проведений конкурс.

Зокрема, затвердили такі тарифи:

  • Розрахунок на одне дворогосподарство на місяць — 101 грн, 27 коп (120 літровий бак, який вивозиться щотижня протягом місяця);
  •  Місячний тариф на одного мешканця з багатоквартирних будинків — 20 грн, 22 коп.
  • З будинків приватного сектору при викиданні сміття в загальні контейнери — 25 грн, 73 коп.
  • Для бюджетних організацій — 209 грн, 28 коп. за куб.м.
  • Для підприємців — 236 грн, 58 коп за куб.м.

Важливим є те, що в умовах конкурсу прописано пункт, згідно якого можливі надавачі послуг із вивезення сміття не мають права змінювати тариф на вищий.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено