Івано-Франківськ

Як розкривають злочини на Прикарпатті: звітує поліція області (ВІДЕО)

Прикарпаття й надалі залишається одним із найбільш безпечних регіонів України.

148303574 323577179092878 141432919019973605 n scaled

Поліція Івано-Франківської області сьогодні, на засіданні колегії відомства, підсумувала результати роботи у 2020 році. Та першими аналітичну інформацію отримали журналісти під час відео конференції за участі начальника Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області, генерала поліції третього рангу Володимира  Голубоша, пише ПІК.

Він, зокрема, зазначив, що за рік слідчі поліції спрямували до суду понад 3 тисячі обвинувальних актів. Відшкодовано понад 17 мільйонів збитків.

Протидія злочинності, охорона громадського порядку  та контроль за дотриманням карантинних заходів – такі зараз основні напрямки роботи правоохоронців. При цьому пріоритотом залишається фаховий, незалежний підхід до розкриття кожного злочину.

І тут, як прозвучало на поліцейській колегії, необхідні також сучасні технічні засоби. Скажімо, камери відеоспостереження, завдяки яким вдається розкривати найскладніші кримінальні справи. Які саме і яких результатів досягла поліція за рік – детальніше у ВІДЕО.

Читайте також:

В Івано-Франківську генерал поліції Володимир Голубош зустрівся з журналістами (ФОТО)

Водія, що скоїв смертельну ДТП в Павлівці, затримали (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено