Івано-Франківськ

Дзеркальна дата року 12.02.2021. Що сьогодні треба і не варто робити

Езотерики впевнені, що думки сьогоднішнього дня можуть стати матеріальними.

zerkalnaja data svadba 58 main

Сьогодні головна дзеркальна дата року – 12.02.2021, яка усіх, хто проявить бажання жити благополучно, наділяє магічними здібностями. Дату, яка однаково читається справа наліво, ще називають паліндромом або перевертнем, пише ПІК.

Нумерологи вважають, що дзеркальні дати відкривають врата долі, а будь-які обмеження, які приховують особу людини, розчиняються.

Астрологи цей день вважають сприятливим для весілля в тому випадку, якщо весільне торжество – обдуманий вчинок, а заява на одруження була подана заздалегідь.

Неодмінний спосіб, який може відчинити двері в нове життя – позбавлення від старих і непотрібних речей. Викидайте у смітник всі поламані речі, а також одяг, який не носите. Вважається, якщо ви рік не одягали річ – то від неї пора позбутися.

Якщо скласти числа дня і місяця – 1 + 2 + 2 = 5, то вийде духовне зростання і підтримка сім’ї.

1 + 2 + 2 + 2 + 2 + 1 = 10. Всі цифри дня дають десятку – завершення одного етапу і одночасний початок наступного, більш успішного.

Що не можна робити 12 лютого 2021

Потрібно відмовитись від колишніх звичок і деструктивних обставин, позитивне зрушення. У цей день не можна проявляти скупість, злобу, образливість і заздрість.

Не можна сумувати, пліткувати або згадувати колишні образи, бо негативні емоції можуть залишитися назавжди у вашій кармі.

Уникайте ліні, не ухиляйтеся від своїх робочих зобов’язань. У розумінні Всесвіту вчинки означають більше, ніж слова і наміри, тому робіть добрі справи, і отримаєш підтримку вищих сил.

Не витрачайте гроші на непотрібне і задоволення. Сьогодні краще приберегти фінанси.

Якщо вірити астрологам, то сьогоднішня дата сприяє виходу людини з кризи без залучення власних ресурсів – інтелектуальних, фізичних або матеріальних. Для цього потрібно лише висловити Всесвіту свій намір.

Читайте також:

ДСНС спростувала фейк про сходження лавини на трасі Київ-Чоп (ВІДЕО)

Карта погоди: в Україні від 12 морозу до 7 градусів тепла

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено