Івано-Франківськ

На Прикарпатті 11 автомобілів застрягли в сніговому заметі

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Результат пошуку зображень за запитом в сніговому заметі застрягли 11 авто

На Прикарпатті 11 лютого о 18.16 в с. Сілець Івано-Франківського району Ямницької ТГ відділення ДПРП Єзупіль надало допомогу по буксируванню автомобіля АТ “Прикарпаттяобленерго”, який застряг у сніговому заметі, пише ПІК.

11 лютого о 22.17 в с. Підвиння Івано-Франківського району Рогатинської ТГ резервне відділення ДПРЧ- 16 м. Рогатин надало допомогу по буксируванню автомобіля ШМД, який застряг у сніговому заметі.

О 23.15 в  с. Стецівка Коломийського району Снятинської ТГ працівники МПК Стецева надали допомогу по буксируванню автомобіля Volkswagen LT, який застряг у сніговому заметі.

“В транспортному засобі перебувала 1 особа, потерпілих немає”, – йдеться в повідомленні.

12 лютого о 00.01 в Івано-Франківському районі Олешанської ТГ між с. Озеряни Олешанської ТГ та с. Хотимир Обертинської ТГ резервне відділення ДПРЧ-5 м. Тлумач (КУНГ) надало допомогу по буксируванню мікроавтобуса MERCEDES Sprinter, який застряг у сніговому заметі. В транспортному засобі перебувало 8 осіб, потерпілих немає.

О 00.15 в Калуському районі Долинської ТГ в м. Долина, на вул. Полуванки відділення ДПРЧ-10 м. Долина надало допомогу по буксируванню автомобіля Долинського РЕМ, який застряг у сніговому заметі.

О 01.05 в Івано-Франківському районі Обертинської ТГ на автодорозі Обертин – Коломия резервне відділення ДПРЧ-5 м. Тлумач (КУНГ) евакуювало 2 осіб з легкового автомобіля Nissan Qashqai, який застряг у сніговому заметі.

“По дорозі рятувальники підібрали ще 2 осіб, які пішки йшли до с. Яківка”, – йдеться в повідомленні.

О 03.12 в Івано-Франківському районі Олешанської ТГ між с. Олеша та с. Озеряни працівники МПК Олеша надали допомогу по буксируванню автомобіля MERCEDES Sprinter, який застряг у сніговому заметі. В транспортному засобі перебувало 3 осіб, потерпілих немає.

О 03.30 в Коломийському районі Підгаєцької ТГ між с. Назірна і с. Матеївці в сніговому заметі застряг автомобіль Audi A4, в якому перебувало 4 осіб.

“Працівники МОГ Коломийського МРВ УДСНС в області евакуювали даних осіб та доставили в м. Коломия”, – йдеться в повідомленні.

О 04.39 в с. Стецева Коломийського району Снятинської ТГ працівники МПК Стецева надали допомогу по буксируванню автомобіля Opel Insignia, який застряг у сніговому заметі. В транспортному засобі перебувало 2 осіб, потерпілих немає.

Також читайте:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено