Івано-Франківськ

На Івано-Франківщині проїзд дорогами державного значення забезпечений (ФОТО)

Станом на 18 лютого обмеження на проїзд дорогами державного значення в межах Прикарпаття немає.

На Івано-Франківщині цілодобово тривали роботи з розчищення проїзної частини автодоріг від снігу та обробка протиожеледними матеріалами. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Станом на 6.00 задіяно 71 одиницю техніки та 93 працівників. Особлива увага – гірським перевалам, спускам-підйомам, поворотам, ділянкам доріг на відкритій місцевості”, – йдеться на повідомленні.

Через потепління та новий снігопад утворилася сніжна каша. Сніговий покрив – до 4 см, на Вишківському перевалі – до 7 см.

May be an image of road та текст «H-09, raли4»

May be an image of road, небо, сніг, дерево та текст «H-10 Km 160»

Водіїв великогабаритного транспорту на період негоди просимо користуватися майданчиками для відстоювання, які розташовані вздовж державних автодоріг. Усі вони відзначені на Google мапі: http://bit.ly/2WsAaZe.

До слова, за прогнозами синоптиків, протягом доби по області збережуться складні погодні умови. Хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря – від 1 градуса тепла до 6 градусів морозу, у високогір’ї Карпат – до 8 градусів морозу.

May be an image of природа, road, дерево, сніг, небо та текст «H-10, Km 165»

May be an image of дерево, природа, road та сніг

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено