Івано-Франківськ

У Снятині лікарня отримала новий апарат – ШВЛ (ФОТО)

У Снятинську багатопрофільну лікарню доставили новий апарат-ШВЛ, який призначений і для безпечного внутрішньолікарняного транспортування пацієнтів.

У Снятині лікарня отримала новий апарат - ШВЛ (ФОТО)

У Снятині лікарня тепер має новий апарат-ШВЛ “Ювент М” експертного класу для распіраторної підтримки в умовах реанімації та інтенсивної терапії. Про це повідомляє Снятинська міська рада у Фейсбук, пише ПІК.

“На даний час у Снятинській лікарні уже є шість апаратів штучної вентиляції легень. Збільшення їхньої кількості дає змогу прийняти більше пацієнтів та ефективніше надати необхідну допомогу хворим”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року в Снятинській лікарні було відкрито відділення для хворих на Covid-19. На сьогоднішній день у медзакладі на стаціонарному лікуванні перебуває більше 70 пацієнтів, з яких 6 у реанімаційному відділенні. Варто відзначити, що в лікарні знаходяться хворі не тільки Снятинщини та Заболотівщини, а також і з Верховинщини, Коломийщини, Надвірнянщини, Калущини та Чернівців.

Майже усі пацієнти отримали позитивний тест на коронавірусне захворювання, декілька чекають результатів. Та, не зважаючи на результати тестів, усі вони потребують стаціонарного догляду.

Читайте також у ПІК:

На Франківщину привезли 22 000 доз вакцини від коронавірусу (ФОТО) 
Covid-19 на Прикарпатті: за минулу добу найбільше випадків у Франківську, Долинщині та Тисмениччині   

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено