Івано-Франківськ

У селі Гвізд на Прикарпатті дорожники облаштовують узбіччя та тротуари

Раніше становили автономне джерело освітлення пішохідних переходів у цьому населеному пункті.

 

У селі Гвізд Богородчанського району, за великим рахунком, продовжують оновлення дороги Н-09 Мукачево – Львів, яке розпочали в 2020 році, повідомляє Служба автомобільних доріг області, пише ПІК.

“На цій ділянці дороги, як і на всіх інших, проектом передбачено влаштування верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону, тротуарів, впорядкування узбіччя, нанесення відповідної горизонтальної та вертикальної розмітки, бар’єрного огородження і напрямних стовпчиків, заміну дорожніх знаків”, – йдеться у повідомленні.

У 2020 році відремонтовано об’їзну Богородчан із влаштуванням ЩМА, влаштовано вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону в напрямку Надвірної. Встановлено автономне джерело освітлення пішохідних переходів у селі Гвізд.

1 4 scaled

“Зараз, із початком нового будівельно-ремонтного сезону, приступили до робіт і на а/д Н-09 Мукачево – Львів. Зокрема продовжено облаштування з’їздів із головної дороги в селі Гвізд. У цьому селі також розпочато підготовчі роботи до влаштування поребриків для пішохідної доріжки”, – повідомляє служба автодоріг.

Читайте також:

На 5 березня прогнозують погану погоду: майже всю Україну накриє дощ з мокрим снігом

5 березня – яке сьогодні свято: традиції, прикмети, заборони

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено