Івано-Франківськ

В Італії моторошної смертю загинула мешканка Городенківщини (ФОТО)

В італійському місті Розарно внаслідок ДТП загинула 49-річна українка Оксана Лаврук, яка працювала в цій країні як трудова мігрантка.

c11a2782bb3e94eed780a0c992b73bd7 scaled

Про це повідомили в місцевому виданні gazzetta del sud.

Жінку знайшли на вулиці, в калюжі крові поруч з автомобілем “Fiat 600”, який був перевернутий на дах. Потерпілу терміново відправили в госпіталь, проте вона померла в кареті швидкої допомоги від зупинки серця.

Картину події поліція відтворила за допомогою камер відеоспостереження, розташованих на найближчих будівлях. Виявилося, що автомобіль, який знаходився на нейтральній передачі, покотився на неї і звалив на землю.

За даними медиків, причиною смерті стала політравма голови в результаті удару об землю.

8186d10523514208ec9970e17f3017cb scaled

В Італії збирають кошти для перевезення тіла Оксани Лаврук в село Далешове Коломийського району, де у жінки залишилися чоловік і син.

Сьогодні ми втратили нашу землячку Оксану Лаврук. Це була молода, життєрадісна, працелюбна, дуже приємна та прекрасна людина. Дуже скоро ти покинула цей світ… Іноді життя буває таке несправедливе. Оксаночко, вічна пам’ять тобі та царство небесне. Ти назавжди залишишся в наших серцях та пам’яті. Найщиріші співчуття рідним“, – повідомила у соцмережі Олена Савка.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено