Івано-Франківськ

На Франківщині в ДТП травмувалися четверо людей: поліція розслідує обставини аварій (ФОТО)

Дорожньо-транспортні пригоди трапились у Надвірнянському районі та Коломиї минулих вихідних.

На Франківщині з тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили четверо людей, з них – двоє неповнолітніх. Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

На Франківщині з тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили четверо людей

 Зокрема, 21 березня у селі Добротів Надвірнянського району, 26-річний водій автомобіля “Nissan Tiida”, мешканець Коломиї рухався автодорогою сполученням “Делятин-Раківчик” виконуючи маневр обгону попутного транспортного засобу, не надав перевагу у русі мотоциклу “Mustang”. Відбулося зіткнення, внаслідок чого 16-річний водій мотоцикла та його 12-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікувального закладу.
На Франківщині з тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили четверо людей
Ще одна автопригода трапилася в Коломиї 20 березня. 60-річний мешканець Косівського району, керуючи вантажним автомобілем “DAF”, рухався автодорогою Н-10, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та стан транспортного засобу (під час руху вистрілила передня ліва шина), внаслідок чого водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із автомобілем “Volkswagen Т4”.
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 36-річний водій легковика та 34-річна пасажирка з травмами доставлені до лікарні. Всі водії освідчені на стан сп’яніння – тверезі.
Правоохоронцями розпочато кримінальне провадження.
На Франківщині з тілесними ушкодженнями до медичних закладів потрапили четверо людей
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено