Івано-Франківськ

Президент обговорив питання вакцинації в Прикарпатті і допомогу місцевому малому бізнесу

Президент України Володимир Зеленський провів нараду стосовно вакцинації проти COVID-19 і готовності медичної системи на Івано-Франківщині. Як повідомляє прес-служба Офісу

Президент України Володимир Зеленський провів нараду стосовно вакцинації проти COVID-19 і готовності медичної системи на Івано-Франківщині.

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, у зустрічі взяли участь голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Бойчук, голова Надвірнянської об’єднаної територіальної громади Зіновій Андрійович і громадський діяч Василь Вірастюк, який є кандидатом у народні депутати в 87-му мажоритарному окрузі.

Глава держави поцікавився ситуацією з вакцинацією в області, а також рівнем обізнаності місцевих жителів про важливість щеплення.

Радий, що зараз люди починають потроху вакцинуватися. Нам треба збільшувати вакцинацію“, – наголосив президент.

Вірастюк також порушив питання компенсації збитків малому бізнесу.

Глава держави відповів, що уряд вже ініціював виплати в розмірі 8 тис грн з державного бюджету малим підприємцям, місцева влада зі свого боку за бажанням може додати до цієї суми кошти з місцевого бюджету.

Президент також поцікавився ходом проведення робіт із запобігання повеням на Івано-Франківщині.

Голова Надвірнянської ОТГ Зіновій Андрійович попросив Зеленського забезпечити опорну лікарню медичним транспортом. Глава держави зазначив, що це питання буде вирішено.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено