Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 29 березня – 4 квітня

Тільцям астрологи прознозують перевірку особистих стосунків, а Рибам - зустріч з людиною, яка матиме сильний вплив на їх подальше життя.

Ваш гороскоп на тиждень 15 - 21 березня

Ваш гороскоп на 29 березня – 4 квітня 2021 року майте на увазі як орієнтир у повсякденних справах, щоб часом не “наломати дров”. пише ПІК.

ОВЕН

Якщо є проблеми в особистих стосунках, то протягом тижня ви зможете все виправити, домогтися прихильності бажаного партнера. У цей період ви особливо привабливі для представників протилежної статі.

Перешкодити вам може підвищена вимогливість до представників протилежної статі. Ваша здатність реалізації мети, розумова рухливість значно підвищені в цей період. Енергійно беріться за роботу – ви зможете вирватися вперед. Фінансові операції будуть доведені до успішного завершення. Але не поспішайте, ретельно зважуйте кожне слово і продумуйте всі свої дії.

  • ТЕЛЕЦЬ

У цей період ви зможете подати себе з найвигіднішого боку, навіть якщо сумніваєтеся у своїй привабливості. У вас з’являються шанси і можливості домогтися уваги симпатичного вам представника протилежної статі. А

ле також будьте готові до того, що ви привернете увагу не обов’язково тих, хто вам подобається – публіка може бути дуже різноманітна. А це може мати негативний вплив на взаємини, що вже існують. Ваші почуття проходять перевірку і ви можете замислитися про те, чи варто продовжувати наявні стосунки.

  • БЛИЗНЯТА

Ваші потреби протягом цього періоду можуть бути занадто високі. Ризикуєте витратити гроші не на те, що необхідно, а на те, що сподобалося у цей момент. Активізується ваш творчий потенціал, з’являється можливість прорекламувати себе.

Якщо ви давно чекаєте підвищення на посаді, то обставини будуть цьому сприяти. Можливо, прийшов час пройти курси підвищення кваліфікації або вивчити питання релігії і культури інших країн. Період сприятливий для розв’язання юридичних, судових, правових питань. Поглиблено вивчайте всі завдання і запитання, що виникають у цей період.

РАК

Період внутрішньої роботи і підготовки до нового життєвого циклу. Щоб не відбувалося – записуйте, аналізуйте, знаходьте взаємозв’язок сьогодення з минулим і як це впливає на майбутнє – ви дізнаєтеся багато корисного і цікавого для себе.

Ви відновите психічне і ментальне здоров’я, знайдете незвичайну внутрішню силу і зможете значно поліпшити якість свого життя. Всесвіт у цей період дає вам аванс, щоб упорядкувати оточення і зробити перший крок у напрямку здійснення своїх потреб. Дуже важливо, щоб ваші бажання реалізувалися в конкретні дії, а не залишилися на рівні емоцій – в цьому запорука успіху.

  • ЛЕВ

Прийшов час розставити все на місця, те, що гальмує, залишити в минулому. Ви зможете заявити про себе як про фахівця, лідера. Навіть якщо наразі ви займаєте нейтральну позицію, все одно будете перебувати в центрі уваги і задавати тон тому, що відбувається.

Обставини сприяють активній діяльності, яка дозволить енергійно взятися за справу, вирватися вперед, завдяки власному досвіду. Успіх, завдяки цим старанням не змусить себе довго чекати. Не реагуйте на лестощі, тому що за маскою доброзичливця з’являться вороги. Проблеми можуть виникнути через схильність до перебільшень і егоїзму.

  • ДІВА

Виникає багато сумнівів, але ваше завдання усвідомити справжні причини того, що відбувається. Необхідно відокремити складне від простого, стабільне і довгострокове від того, що потрібно змінити. Будьте сміливішими у цій період.

Можливо, відбудуться події, які потягнуть за собою зміну місця роботи – не бійтеся йти зі старої. Якщо ви прагнули довгий час поліпшити свої побутові умови, то обставини складуться найкращим чином для цього. Слід обачніше планувати витрати і розподіляти власні ресурси.

  • ТЕРЕЗИ

Можуть статися події, які перевернуть ваш світогляд. Якщо ви плануєте виїхати за кордон, не відкладайте на довго розв’язання цього питання. Після довгих роздумів багато хто зробить вибір, який дасть відчуття свободи і простору.

Ви можете зіткунутися з відкритою конкуренцією, претензіями, критикою на вашу адресу, але ви практично невразливі. Якщо є конфлікт, з нього потрібно виходити правильно і це ви зможете зробити. Побут, робота, здоров’я, домашні тварини – на це може піти багато часу протягом тижня.

  • СКОРПІОН

Протягом тижня будуть виявлені приховані проблеми, але не намагайтеся вирішити їх за один раз, дійте в міру своїх можливостей. У ці дні залишки негативу можуть зіпсувати настрій, але це дрібниці.

Тиждень інтенсивної роботи, притирання і адаптації, десь можуть бути розчарування, завершення, а й відродження. Доведеться враховувати чужу думку, пристосовуватися. І саме завдяки цьому ви зможете оформити багато ідей. Якщо ви довго працювали над будь-яким проєктом, то зможете його закінчити і отримати винагороду.

  • СТРІЛЕЦЬ

Тиждень кардинальних змін, в більшості випадків у ліпший бік, хоча будьте готові також і до неприємних сюрпризів. Багато що раніше заплановане зазнає змін. Якщо ви в парі, то стосунки переходять на наступний рівень. Ви або ваш партнер, а, можливо, разом, приходите до необхідності визначення того, а що ж далі?

Якщо у вас є бізнес, то може скластися ситуація так, що ваші співробітники зажадають підвищення зарплатні. Або партнери захочуть змінити умови договору, або розірвати його.

  • КОЗОРІГ

Ваші взаємини з колегами перейдуть на новий рівень. Якщо є актуальним питання зміни роботи, добре цим зайнятися протягом тижня. Також у цей період може відбутися переоцінка цінностей – те, що раніше було для вас важливо, вже не сприймається вами настільки значимо.

Змінюється оточення, способи отримання інформації, усталене і звичне вам вже не цікаво. Також, актуальна тема кохання – бажання згасають. Поняття краси зазнає змін. Можливе повернення до давніх стосунків – особистих чи ділових.

  • ВОДОЛІЙ

Тиждень надає сприятливі можливості і шанси для демонстрації своїх талантів і здібностей. Службові романи, романтичні зв’язки сприяють поліпшенню фінансового становища. У вас з’являється багато варіантів у всіх сферах, найближчі дні найкраще присвятити порівнянню і вибору.

Ваше завдання відфільтрувати, визначити найперспективніший напрям і займатися ним дуже активно. Гарний час для того, щоб замислитися, а чи хочете ви щось або когось залишити в минулому? Якщо ви давно мрієте завоювати увагу людини, яка вам подобається, – дійте сміливіше.

  • РИБИ

У повсякденному житті ви зможете вийти з будь-якої проблемної ситуації. Ви отримуєте духовну підтримку, можлива зустріч із людиною, яка зробить сильний вплив на ваше життя. Посилюється розумова активність, кмітливість, підприємливість.

Можливо, ви станете більш загострено сприймати вторгнення на вашу територію, а також спроби інших людей брати під сумнів ваші методи роботи. Спроби надати особистий вплив виправдають ваші очікування. Ваша чарівність, бажання співпрацювати і почуття гумору змінять нинішній стан речей у ліпший бік.

Ваш гороскоп на 29 березня – 4 квітня 2021 року майте на увазі як орієнтир у повсякденних справах.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено