Івано-Франківськ

Швидше просити 8 тисяч за локдаун – радить підприємцям Зеленський

Пан Президент також закликає місцеву владу допомогти своїм підприємцям.

51036107 303

Президент Володимир Зеленський закликає фізосіб-підприємців активніше реєструвати звернення в “Дію”, щоб уже цього місяця отримати фінансову допомогу від держави у зв’язку з карантином, а також закликає місцеву владу допомогти своїм підприємцям, повідомляють в Офісі Президента, пише ПІК.

“Малий і середній бізнес – одна з головних складових нашої економіки. Він створює близько 7 мільйонів робочих місць. Не можна допустити, щоб ці люди втратили роботу через коронакризу. Щоб закрили свій бізнес через неможливість прогодувати сім’ю. У важкі часи держава повинна підставити плече громадянам. Подавши заявку через “Дію”, люди зможуть отримати по 8 тисяч гривень прямої грошової допомоги з держбюджету”, – зазначає Презтидент України.

Він також  закликає місцеву владу не стояти осторонь і допомогти своїм підприємцям із місцевих бюджетів. Адже йдеться про робочі місця саме у місцевих громадах.

На сьогодні вже близько 100 тисяч фізосіб подали заявки на отримання допомоги, зазначили у пресслужбі президента.

Нагадаємо, що після реєстрації на порталі чи в мобільному додатку “Дія” малі підприємці та їхні працівники, які перебувають у “червоних” карантинних зонах та діяльність яких постраждала від запроваджених обмежень, отримають із державного бюджету України одноразову матеріальну виплату у розмірі 8 тисяч гривень.

Крім гарантованої державою допомоги, вони зможуть додатково одержати виплати з місцевих бюджетів, якщо орган місцевого самоврядування ухвалить відповідне рішення.

Читайте також:

Підприємці Львівщини пікетують міські ради: чого домагаються (ФОТО, ВІДЕО)

Стали відомі найбільші платники податків в Україні-2020

Тиха сила: Андрій Шевченко написав про себе книжку (ФОТО)

Ваш гороскоп на тиждень 19 – 25 квітня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено