Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 19 – 25 квітня

Овнам астрологи радять пристосовуватися до обставин, а Левам - не йти проти думки більшості.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled 1

Ваш гороскоп на тиждень дасть добру пораду та застереже від необачних кроків, пише ПІК.

  • ОВЕН

Обставини складаються таким чином, що потрібно змінюватися відповідно до обставин, пристосовуватися. Для вас можуть бути характерні також поверховість та брак концентрації, легке відволікання, різкість і агресивність, а також непоступливість в суперечках.

Гнучкість, дипломатичні здібності, велика кількість контактів і спілкування – основа успіху в цей період. Ваш розвиток відбувається через взаємодію з іншими людьми.

  • ТЕЛЕЦЬ

Зовнішня впевненість, спокій, притягує до вас увагу з боку інших людей. У вас всі можливості пом’якшити протиріччя і знайти гармонію в контактах з оточуючими. Вам вдається лавірувати, порівнювати свою волю до потреб інших.

Успішна громадська діяльність допомагає  знаходите корисні зв’язки, покровителів. Відбувається зміцнення фінансового становища.  Можливі зміни в любові, що нерідко призводить до стресових ситуацій, але для вас сприятливе все нове.

  • БЛИЗНЮКИ

Ви здатні за короткий час виконати колосальну роботу в осмисленні інформації. Намагайтеся вникати в суть того, що відбувається, поглиблено вивчати питання. Несприятливий час для публічних виступів. Вас складно зрозуміти через схильність викладати все не дуже послідовно.

Однак, період сприятливий для самостійної роботи, за короткий термін ви здатні зробити дуже багато і обійти конкурентів.

  • РАК

Переоцінка своїх можливостей призводить до перенапруження сил, неекономного витрачання енергії. Інтелекту властива швидкість обробки думки, але при цьому недостатня ретельність її оформлення і надмірна прямолінійність.

Відбувається перевірка на міцність особистих і ділових відносин. Однак, для вас характерна гостра спостережливість і вміння знайти слабкі місця в логіці опонента. Все таємне стає явним, ви легко зможете викрити і запобігти неприємністі.

  • ЛЕВ

Використовуйте цей час з максимальною користю. Рішучість, швидкість думки і кмітливість зроблять вас переможцем в суперечках. Час підходить для поглибленого вивчення іноземних мов, планування ближніх поїздок і далеких подорожей.

Вдається впливати на великі колективи людей. Але тиждень досить напруженаий, вам не вистачає часу ні на що, партнери підводять. З’являється схильність йти проти думки більшості, що може привести до втрати репутації та фінансових неприємностей.

  • ДІВА

У вас з’являються свіжі, оригінальні ідеї і чимало ентузіазму для всього нового і невипробувані.  Гарний час для романтичних відносин, планування спільного майбутнього, вирішення житлових питань.

Ситуації дадуть вам привід пишатися собою. Ви для всіх будете бажаним гостем і привітним господарем. Це відмінний час для укладення офіційних сстосунків , встановлення партнерських та інших взаємин.

  • ТЕРЕЗИ

Головну роль в цей час грають матеріальні цінності, здатні забезпечити комфорт, затишок і матеріальну базу. Для бізнесу і фінансових справ це сприятливий час. У партнерських відносинах також панує стабільність, старі відносини зміцнюються, нові знайомства заводяться обачно.

Дуже сприятливий час для любові, залицянь і для того, щоб порадувати улюблених дорогим подарунком, вишуканим частуванням . Краще не давати приводу для ревнощів, не випробовувати почуття партнера.

  • СКОРПІОН

Ваша особиста чарівність, фізична привабливість знаходяться в центрі уваги. Партнери та інші союзники зможуть надати вам підтримку, а ви, в свою чергу, повинні внести свій внесок у спільні проекти.

В цей час романтика стане невід’ємною частиною вашого життя. До негативних аспектів цього періоду відносяться надмірна поблажливість до своїх слабкостей і посилена гонитва за задоволеннями.

СТРІЛЕЦЬ

У цей час все сприймається набагато глибше і серйозніше. Всі справи, що стосуються любові і шлюбу, стануть більш тісними і стабільними. Сприятливий період для створення власного господарства, а також сприятливий час для укладення договорів і різних союзів.

Активізується творча сила, ви досягнете визнання і отримаєте заохочення. Сфера впливу сильно розшириться, нові проекти отримають темп, професійний або ділової підйом станеться набагато легше, ніж в інші періоди.

  • КОЗОРІГ

Сприятливий період для грошових оборотів, продажу та покупок, фінансових угод і грошових інвестицій. Можна отримати нове призначення або нову посаду. Велика можливість творчого, професійного самовираження.

Широко застосовуйте отримані знання і навички, власний життєвий досвід і мудрість поколінь. Ви можете розраховувати на допомогу начальства, впливових осіб, офіційних і правоохоронних органів.  У вас можуть вдало вирішитися юридичні питання.

  • ВОДОЛІЙ

Період сприятливий для розвиваючих занять з дітьми, для допомоги їм у освіті, при вступі до ВНЗ. Задоволення приносить хобі і розумні розваги. Це період щастя і процвітання, що вимагає все ж деяких зусиль з вашого боку.

Час підходить для любовних пояснень, заручин, одруження. Можлива поява нових романтичних зв’язків і любовних уподобань. Намітьте важливі виступи, відрядження. Сприятливі зв’язки з іноземцями, вкладення в зарубіжні проєкти.

  • РИБИ

Час сприятливий для залучення уваги до своїх справ світських і впливових осіб, розмов про підвищення зарплати. Від них можна чекати розуміння, допомоги та підтримки, в тому числі матеріальної і фінансової.

Ваше добросердя і зрослий оптимізм дозволять вам оптимально вирішити виробничі і комерційні проблеми. Більш вдало складаються ділові стосунки з протилежною статтю.

Читайте також:

Люди Прикарпаття: історії, що надихають – гобоїст Святослав Борисов (ВІДЕО)

Як у Великобританії поховали чоловіка королеви (ФОТО)

В Україну прибули 200 військових з Америки (ВІДЕО)

Зеленський запропонував розробити закон про статус олігархів і ввести проти них санкції

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено