Івано-Франківськ

Зеленський запропонував розробити закон про статус олігархів і ввести проти них санкції

"Вплив олігархів на Україну, на вибір України, на економіку України, на Верховну Раду України, цього допускати не можна".

53543301 303

На засіданні Ради національної безпеки і оборони України в четвер, 15 квітня, президент України Володимир Зеленський запропонував розробити законопроект “Про статус олігарха”, який дозволить обмежувати вплив таких осіб.

Про це повідомив сам Зеленський на своїй сторінці у Фейсбук,пише ПІК.

“Було кілька економічних питань, і я запропонував розробити фундаментальний законопроект про статус олігарха, що буде з такими людьми, які вводити санкції, як олігархи будуть перетворюватися в бізнесменів. Вплив олігархів на Україну, на вибір України, на економіку України, на Верховну Раду України, цього допускати не можна, тому буде розглядатися питання олігархів в Україні “, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше президент розповів, кого вважає представниками “олігархічного класу” в Україні. У список увійшли колишній президент Петро Порошенко, глава політради партії ОТЗЖ Віктор Медведчук та інші. Також Зеленський публічно підтримав санкції, нещодавно введені США відносно бізнесмена Ігоря Коломойського.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також:

Зеленський сказав, що для нього немає різниці: Медведчук, Коломойський, Порошенко чи Ахметов…

Стало відомо, хто з українських олігархів і скільки втратив за роки війни на Донбасі

Стало відомо, які п’ять проблем люди вважають найгострішими в Україні (ІНФОГРАФІКА)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено