Івано-Франківськ

Зеленський сказав, що для нього немає різниці: Медведчук, Коломойський, Порошенко чи Ахметов…

З точки зору Президента України "Важливо одне – ти готовий працювати законно та прозоро чи хочеш і надалі створювати монополії".

83b9080fc6e9ff87ced09e92da79f9d7 1615573412 extra large scaled

Володимир Зеленський у Зверненні щодо останніх рішень Ради національної безпеки і оборони подякував членам РНБО за готовність захищати державні інтереси України, йдеться у Зверненні, пише ПІК.

Президент України, зокрема, наголосив:

«Не секрет, що останні рішення РНБО викликали значний резонанс. Схвалення у суспільстві та, зрозуміло, обурення тих, хто знаходить у рішеннях РНБО свої прізвища та свій бізнес».

Володимир Зеленський також сказав, що його влада чітко бачить різницю між поняттями «великий бізнес» та «олігархічний клас».

«А от прізвища тут не мають жодної різниці: Медведчук, Коломойський, Порошенко, Ахметов, Пінчук, Фірташ чи будь-хто інший», – сказав він.

При цьому глава держави додав:

«Важливо одне – ти готовий працювати законно та прозоро чи хочеш і надалі створювати монополії, контролювати ЗМІ, впливати на депутатів та інших державних службовців? Перше – підтримується. Друге – закінчується».

Зазначимо, Звернення Президента України щодо останніх рішень РНБО, розмістили на своїх сайтах владні структури Прикарпаття, у тому числі райдержадміністрації.

Читайте також:

Денис Шмигаль їде у Берлін до Меркель

Посол Польщі в останній момент відмовився їхати до Тернополя

Україна чекає на 15 млн доз вакцини Novavaxу в липні

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено