Івано-Франківськ

Стало відомо, які п’ять проблем люди вважають найгострішими в Україні (ІНФОГРАФІКА)

Зростання цін на основні види товарів та інфляція не є великими проблемами, вважають респонденти.

 

kartynka opytuvannya

В Україні ключовими проблемами люди вважають: військовий конфлікт на Донбасі, безробіття, епідемію коронавирусу, низький рівень зарплати і пенсії та хабарництво і корупцію у владі.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групи “Рейтинг”, пише ПІК.

2428 2021 4 1024 scaled

Виявилося, що ключовими проблемами країни українці вважають військовий конфлікт на Сході України (47%), відсутність роботи, безробіття (37%) і епідемію коронавируса (35%). При цьому, в порівнянні з минулим літом, трохи зросла кількість респондентів, які відзначають перші дві з перерахованих проблем, а ось кількість тих, хто називають основною проблемою пандемію, збільшилася майже вдвічі.

27% учасників опитування вважають важливою проблемою для країни низький рівень зарплат і пенсій, 21% – хабарництво і корупцію у владі, по 19% – некомпетентність влади та підвищення тарифів на комунальні послуги, 16% – неможливість отримати якісне медичне обслуговування.

Соціологи 24-28 березня опитали 2 000 українців старше 18 років, які проживають у всіх областях, крім включеного Криму і непідконтрольною Києву частини Донбасу. Респондентам запропонували вибрати по три основних проблеми для країни і для себе особисто.

Читайте також:

На городі у Коломийському районі викопали небезпечну гранату (ФОТО)

На “Мальований дзбан” у селі Старий Косів держава виділить 12 млн грн (ФОТО)

Ваш гороскоп на 12 – 18 квітня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено