Івано-Франківськ

У Калуші до ліцею №10 дітей підвозитимуть шкільним автобусом (ФОТО)

7 травня в Народному домі села Мостище відбулась зустріч батьківської громадськості та працівників Мостищенської філії Калуського ліцею №10.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні

Окрім того, на зустрічі побували Надія Гуш, заступниця міського голови Калуської міської ради, Леся Кобзан, заступниця начальника управління освіти Калуської міської ради та Тетяна Федорів, директорка Калуського ліцею №10, пише ПІК з посиланням на Калуську міську раду.

Зустріч організували, щоб обговорити оптимізацію мережі закладів загальної середньої освіти в Калуській міській територіальній громаді, яка теж торкнулась Мостищенської філії Калуського ліцею №10.

Надія Гуш виступила та проінформувала присутніх про напрацьовані пропозиції щодо розвитку спроможної освітньої мережі в Калуській міській територіальній громаді на 2021-2024 роки.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні

Тетяна Федорів, директорка Калуського ліцею №10 окреслила перспективи та переваги оптимізації для здобувачів освіти 5-9 класів Мостищенської філії, яким планується організувати підвіз шкільним автобусом до ліцею №10.

В ході конструктивного діалогу окреслили та напрацювали ряд заходів та пропозицій щодо подальшого функціонування Мостищенської філії. Так, батьки запропонували організувати роботу дошкільного структурного підрозділу в складі філії, який є на часі для Мостищенської громади. Підставою для цього є звернення мешканців села, а саме батьків дітей дошкільного віку, яких налічується понад 30, та наявність приміщень, в яких можна було б облаштувати дошкільний підрозділ.

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, люди сидять та у приміщенні

“Організація дошкільного підрозділу є хорошою перспективою для філії, оскільки діти матимуть змогу продовжити навчання в початковій школі в селі”, – йдеться у повідомленні.

Батьки висловили сподівання, що влада дослухається до їхніх звернень і пропозицій щодо збереження освітнього закладу в селі та можливості функціонування дошкільного підрозділу.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено