Івано-Франківськ

У Галицькому парку оновлюють відпочинкові зони (ФОТО)

Лісівники розширили відпочинкову зону у рекреаційному пункті «На старій Галицькій дорозі».

У Галицькому парку встановили три нові альтанки. Про це повідомляє Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства у Фейсбук, пише ПІК.

На зображенні може бути: просто неба та дерево

У Галицькому парку оновлюють відпочинкові зони (ФОТО)

“Місце відпочинку користується неабиякою популярністю серед гостей Галича, місцевих мешканців та мандрівників. У вихідні його відвідує понад півтора тисячі людей”, – розповідає директор парку Олег Гайдук.
Рекреаційне місце облаштовано альтанками, дитячим майданчиком, аншлагами, мангалами, встановлені смітники.
 На території Галицького парку вздовж основних автомобільних трас та у мальовничих місцях встановлено цілий ряд рекреаційних пунктів, зокрема біля річок Лімниця та Дністер, на автошляхах Галич – Калуш, Івано-Франківськ – Львів, Івано-Франківськ – Тернопіль.
 До прикладу, рекреаційна зона «Підгірки» має 15 відпочинкових місць, обладнаних альтанками, столиками, лавами, мангалами. Також на березі річки Лімниці лісівники Галицького НПП облаштували оглядовий майданчик, впорядкували джерело.
На зображенні може бути: просто неба та дерево
На зображенні може бути: природа та дерево
На зображенні може бути: природа та дерево
На зображенні може бути: дерево, природа та body of water
На лівому березі Дністра встановлено укриття від негоди з лавами та столами, облаштовано місця для вогню, наметів, вбиральню, дерев’яну огорожу. Зону відпочинку організовано для любителів водних подорожей та сплавів по Дністру. Для зручності туристів лісівники навіть облаштували естакаду для збору плавзасобів.
Лісівники радо запрошують на відпочинок , але просять дбайливо ставитися до лісових меблів і залишати місця відпочинку чистими.
На зображенні може бути: дерево та просто неба
На зображенні може бути: дерево та просто неба

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено