Івано-Франківськ

Прикарпатців запрошують до участі в конкурсі “Суперсила мого лікаря”

Метою проведення конкурсу є привернення уваги дітей до важливості професії лікаря.

Прикарпатців запрошують до участі в онлайн-конкурсі дитячих малюнків «Суперсила мого лікаря». Учасники
– діти віком від 5 до 14 років, інформує ПІК.

Прикарпатців запрошують до участі в конкурсі "Суперсила мого лікаря"

З 24 травня по 8 червня 2021 року мережа аптек «Здорова Родина» разом із медичними центрами «Oxford Medical» проводять онлайн-конкурс дитячих малюнків «Суперсила мого лікаря».

Все, що необхідно, щоб взяти участь у конкурсі – це намалювати свого супер-лікаря. Поділитися  його особливістю – яким ви його уявляєте, як саме він допомагатиме іншим? Можливо Ваш супер-лікар рятуватиме тварин, винайде нові ліки, сконструює неймовірний медичний пристрій або ж безболісно лікуватиме зуби?

Для того, щоб подати роботу на конкурс, один із батьків повинен надіслати фотографію малюнку або його скановану копію у Facebook-спільноту https://www.facebook.com/zdorovarodynacompany, https://www.facebook.com/oxfordmedicalif зазначивши у повідомленні прізвище, ім’я, вік, місце
проживання дитини та номер телефону.

На зображенні може бути: текст

Конкурсні роботи приймаються з 24 травня по 4 червня. Намалювати малюнок можна олівцями, фломастерами, фарбами, виконати роботу в авторській техніці тощо. Малюнки необхідно виконати у форматі А4. Кожен учасник може подати лише одну конкурсну роботу.

З 4 по 7 червня у Facebook-спільнотах @zdorovarodynacompany та @oxfordmedicalif, відбуватимуться голосування, за результатами яких оберуть дві роботи з найбільшою кількістю вподобань. Крім того, ще трьох переможців особисто оберуть журі конкурсу.

Вже 8 червня автори найкращих робіт отримають неймовірні подарунки. Головний приз – графічний планшет. Переможці також отримають набори для малювання та рюкзаки, подарункові сертифікати від медичного центру «OxfordMedical», набори вітамінів від NowFoods та безліч інших сюрпризів!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено