Івано-Франківськ

У Калуші радились, як не допустити затоплення житлового масиву Підгірки (ФОТО)

Розглянули орієнтовні кошториси на проведення водозахисних робіт, щоб у подальшому залучити фінансування з міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

1622549820 52b465a8d94fb7a9f538 large scaled

У Калуші сьогодні відбулась виїзна нарада у житловому масиві Підгірки поблизу житлового будинку по вул. Могильницького, 24. Мета виїзду – обговорити на місці, як не допустити  підтоплень території , повідомляють на сайті міськради, пише ПІК.

Для попередження підтоплень, вважають фахівці,  потрібно вжити заходів, щоб відвести водні потоки з лісового масиву та гори Височанка.

Провели обстеження мостового переходу та русла потоку по вул. Могильницького, який впадає в р. Млинівка та потребує розчистки та зміни кута спрямування водного потоку. Він  на даний час створює перепону руху води р. Млинівка під час підйому рівня води внаслідок інтенсивного випадання дощу.

У нараді під головуванням міського голови Андрія Найди взяли участь представники управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, управління житлово-комунального господарства і управління будівництва та розвитку інфраструктури міської ради за участю місцевих жителів.

1622549820 420335cd87dc4405caf6 large scaled

Розглянули  кошториси робіт на проведення запланованих заходів для подальшого прийняття рішень щодо фінансування з міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено