Івано-Франківськ

Чужа “Галка”: у Франківську люди використовують у транспорті не свою картку (ФОТО)

Минулого тижня контролери конфіскували більше 20 пільгових та учнівський карток "Галка".

Чужа “Галка”: в місті виявили пасажирів, які використовують не свої картки і насправді не мають права на пільговий проїзд. Про це повідомляє КП “Електроавтотранс” ІФ, пише ПІК.

Чужа "Галка": у Франківську люди використовують у транспорті не свою картку (ФОТО)

У службі нагадують івано-франківцям проте, що  всі картки “Галка”, які надають право безкоштовного проїзду у комунальному транспорті є персоніфікованими (іменними) та містять фотографію особи, якій вона була видана. Передача картки іншим людям, які не мають права на пільговий проїзд, суворо заборонена.

“При виявленні таких випадків контролер має право тимчасово конфіскувати картку для з’ясування, яким чином стороння людина отримала чужу “Галку”. У випадку навмисної передачі картки, вона може бути заблокована, а користувач втратить майбутню можливість безоплатного проїзду”, – йдеться у повідомленні.

До слова,  якщо ви загубили свою персоніфіковану картку “Галка”, вам необхідно невідкладно повідомити про це Департамент соціальної політики (у випадку пільгової картки), свій навчальний заклад чи Департамент освіти та науки (у випадку учнівської картки), або за телефоном служби підтримки 0-800-301-190.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено