Івано-Франківськ

У Бурштин повернулися срібні призери відбірковго туру світового чемпіонату (ФОТО)

Танцювальний колектив Амбер Стар виступив на відбірковому турі змагань "Golden lion" у Львові.
У Бурштин повернулися срібні призери

Колектив Амбер Стар

У Бурштин повернулися срібні призери відбіркового туру змагань “Golden lion” на Чемпіонат Світу із сучасних спортивних танців – колектив Амбер Стар, що займається в Палаці культури “Прометей”, повідомляє ПІК

У Бурштин повернулися срібні призери

Колектив Амбер Стар

Говоримо з керівником колективу Надією Пархуць:

Що означала участь у відбірковому турі для вашого колективу?

Переможці категорій “ювенали, юніори та дорослі (вища ліга)” представлятимуть нашу країну на Чемпіонаті Світу World Artistic Dance Federation у Чехії. Участь у Чемпіонаті переможцям фінансує Всеукраїнська Федерація Спорту та Мистецтва, тому ці змагання стали серйозним викликом для нашого колективу, бо танцюристи мали відповідати високому професійному  рівню. До Львова з’їхалися колективи зі всієї України і конкуренція була потужною. Але ми виступили дуже достойно і привезли додому срібні медалі за почесне друге місце.

У Бурштин повернулися срібні призери

В центрі Надія Пархуць, керівник колективу Амбер Стар

Танцюристи “Амбер Стар” боролись за перемогу в категорії “Мала група юніори  (вища ліга)” в складі шести чоловік і здобули ІІ місце у фіналі змагань. Також наші учасники Полозяк Нестор і Лижечко Микола виконали  танцювальний дует в категорії “Дует юніори (вища ліга)”, де також зайняли ІІ місце.

І хоча на Чемпіонат світу ми, на жаль, не їдемо, але наповнені бажанням та ентузіазмом зробити це наступного року, сказала Надія Пархуць.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено