Івано-Франківськ

Бурштинська первинка “Лідер галузі” в медичній сфері: Національний бізнес-рейтинг (ФОТО)

Це висока нагорода для Бурштинської ланки первинної медичної допомоги напередодні Дня медичного працівника.
Бурштинська «первинка» отримала високу нагороду до Дня медика

Нагорода “Лідер галузі (Золото)”

Бурштинська ланка первинної медичної допомоги “Комунально-комерційне підприємство “Бурштинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” отримала високу нагороду – “Лідер галузі” в Національному бізнес-рейтингу, повідомляє ПІК.

Передумовою визнання стали результати проведеного у 2020 році рейтингового аналізу діяльності суб’єктів господарювання України у сфері медицини. Підставою для нагородження  цим Свідоцтвом є результат  підприємства в рейтингу по Івано-Франківській області: Друге місце (“Золото”) серед державних і комунальних підприємств у номінації «Результативність та рентабельність» у сфері медицини.

Говоримо з Оксаною Савчин, головним лікарем Бурштинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги (на фото)

Бурштинська «первинка» отримала високу нагороду до Дня медика

“Наш центр створений в червні 2018 року. Процес був складним, оскільки це нове підприємство, медична реформа тільки починалася, практично все треба  було починати з нуля: установчі документи, виготовлення ліцензії, проходження акредитації, забезпечення матеріально-технічної бази закладу”,– розповідє Оксан Савчин.

Вона зазначає, що кінцевим етапом стало підписання Договору з Національною службою здоров’я України, яка фінансує медзаклад.

“Зараз ми вже плідно та результативно працюємо. У структурі сумлінні медики – терапевти, педіатри та сімейні лікарі. Тому ця нагорода свідчить про те, що кадри у нас професійні, а підприємство є рентабельним, успішним та надійним у партнерстві”.

Бурштинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги

Колектив бурштинського Центру первинної допомоги

Чим особлива робота вашого Центру?

“Колись медицина була державною, а зараз реформа дала нам можливість стати окремим підприємством. Тобто ми отримали більше волі , але й більше відповідальності. Ми самі на себе заробляємо: які гроші отримаємо, яким буде фінансування – залежить тільки від нас:  від кількості підписаних декларацій, правильно складених штатного розпису та фінансового плану і його виконання, від правильного розрахунку витрат та прибутків”, – каже Оксана Савчин”.

Але ж треба враховувати й ризики і небезпеки.

“Безумовно. Це є серйозним викликом грамотному менеджменту. Але наша нагорода є ознакою того, що ми з цим справляємося. І вдвічі приємніше, що Центр отримав її напередодні Дня медичногопрацівника”,- сазала головна лікарка “первинки”.

Бурштинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги

Бурштинський Центр первинної допомоги

Бурштинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги

В День профейсійного свята медичного працівника хочеться побажати нашим медикам великих успіхів, вдячних пацієнтів, достойного рівня життя та поваги від держави і людей.

Читайт також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено