Івано-Франківськ

На Прикарпатті хочуть повернути в комунальну власність землю вартістю 19 млн грн

Господарським судом Івано-Франківської області відкрито провадження у справі за позовом Івано-Франківської окружної прокуратури до одного із ТОВ про розірвання договору

Господарським судом Івано-Франківської області відкрито провадження у справі за позовом Івано-Франківської окружної прокуратури до одного із ТОВ про розірвання договору оренди, повернення земельної ділянки площею 4,6 га вартістю майже 19 млн грн та стягнення 190 тис. грн заборгованості за користування нею.

Про це повідомляє прокуратура Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Прокуратура встановила, що у 2019 році одна із сільрад передала в оренду товариству вказану земельну ділянку для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій строком на 49 років. Однак, користуючись землею, орендар не в повному обсязі вносив орендну плату, чим порушив узяті на себе зобов’язання, істотні умови договору та допустив заборгованість перед громадою”, – йдеться у повідомленні.

Реагуючи на виявлені порушення, прокуратура звернулася до суду. Наразі провадження у справі відкрито, триває судовий розгляд.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено