Івано-Франківськ

Олександр Мороз сказав сьогодні у парламенті, що буде кінцем для України

Колишній голова Верховної Ради виступив в українському парламенті, де відбулося урочисте засідання з нагоди Дня Конституції.

photo scaled

В українському парламенті, сьогодні, 28 червня, відбулося урочисте засідання з нагоди Дня Конституції, яке відкрив голова ВР Дмитро Разумков, повідомляє Укрінформ, пише ПІК.

207326546 4369818376376001 2991955205815416655 n 1 scaled

У заході брали участь Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль та члени уряду, народні депутати нинішнього і минулих скликань, представники дипломатичних кіл, духовенство, колишні президенти України, голови Верховної Ради минулих скликань.

На урочистому засіданні Верховної Ради 28 червня виступив екс-спікер парламенту Олександр Мороз, під час каденції якого була прийнята чинна Конституція.

Мороз пояснив формулу демократії:

“Народ – Конституція – влада”. При цьому… у нас зараз – “народ – влада, і далі Конституція, яку можна змінити, переробити і так далі”.

Закінчив свій виступ Мороз закликом не продавати землю.

“Володимир Олександрович, Дмитро Олександрович, депутати! Українську землю не можна перетворювати в товар. Це буде кінець для України”.

До слова, впродовж дня в парламенті тривають просвітницькі заходи до Дня Конституції, а о 20.00 на площі Конституції відбудеться концерт класичної музики у виконанні Державного естрадно-симфонічного оркестру.

Завершаться урочистості світловим шоу на площі Конституції.

Нагадаємо, що 28 червня 1996 року о 9 годині 18 хвилин, після майже доби безперервної роботи, Верховна Рада прийняла і ввела в дію Конституцію незалежної  України.

Читайте також:

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено