Івано-Франківськ

В Сполучених Штатах інфіковані коронавірусом чоловік та дружина померли в один день

Дружина померла через хвилину, як зупинилося серце її чоловіка.

В Сполучених Штатах інфіковані коронавірусом чоловік та дружина померли в один день

В Сполучених Штатах подружжя перебувало в одній лікарняній палаті. Вони ще не встигли вакцинуватися від коронавірусу. На початку вересня, за кілька днів до дати вакцинації, у них погіршилося самопочуття. Згодом їх шпиталізували до медзакладу з підтвердженим коронавірусом. За словами дочки померлих Сари, стан батьків стрімко погіршувався і їх підключили до апаратів ШВЛ. Утім, їхнє здоров’я не покращувалося.

У неділю, 26 вересня, Кел попросив працівників лікарні перевезти його в палату до дружини. В 11:07 за місцевим часом він помер. За хвилину – об 11:08, померла Лінда. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“Мама завжди говорила татові, що якщо він помре раніше за неї, то вона буде поруч з ним в цей момент. Так і вийшло”, – згадує жінка.

03a8c2bd0f0217d0c877406aaf66ec4d scaled

Американка каже, що для її батьків цей шлюб став другим і найщасливішим. Вони все робили разом: регулярно ходили до церкви і походи, проводили час з онуками.

“Кохання, яке вони знайшли після попереднього шлюбу, фантастичне. Вони були тією самою парою, на яку дивишся і думаєш: “Хочу, щоб у мене теж так було в старості”, – додає жінка.

Читайте також у ПІК:

Вулкан на Канарах вибухнув з новою силою: унікальні фото

Все добре: історія франківця, який 18 років живе з ВІЛ (ФОТО)

Стало відомо за яких умов в Україні скасують карантин

Приєднуйтесь до нас  уFacebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено