Івано-Франківськ

На Тлумаччині відзначила 100-літній ювілей пані Парасковія Литвинюк (ФОТО)

Нині Парасковія Литвинюк живе із донькою та її родиною у селі Пужники, має четверо дітей, сім онуків, дев’ять правнуків.

5a3773c203f41366d1526fe06ff042b2 scaled

Парасковія Прокопівна Литвинюк з Пужник, 10 жовтня у колі родини зустріла своє 100-ліття. Привітати ювілярку із поважною датою завітали Тлумацький міський голова Ігор Петрук, керівник КУ «Центр надання соціальних послуг» Світлана Маринчук, а також місцевий староста Михайло Кушнір, повідомляє Тлумацька міськрада, пише ПІК.

8706b52f90c8873a6e58b5cb040036b5 scaled

“Очільник громади вручив Парасковії Прокопівні Грамоту за життєву мудрість і досвід, багаторічну сумлінну працю і з нагоди 100-річного ювілею від Дня народження та відзначив, що вона є чудовим прикладом молодому поколінню, адже стійко зносила усі перипетії, якими випробовувала її доля…”, – йдеться у аовідормленні.

Незважаючи на свій поважний вік, пані Парасковія Литвинюк при добрій пам’яті, тож охоче ділилася спогадами своїх нелегких життєвих сторінок. Розповіла про ранню втрату молодого чоловіка, який пропав на війні, про три нелегкі роки у Німеччині (1942-1945 рр.);  про не одне десятиліття важкої праці у колгоспі…

Нині Парасковія Литвинюк живе із донькою та її родиною. Загалом має четверо дітей, сім онуків, дев’ять правнуків.

У міськраді зазначають: відрадно, коли громада може похвалитися довгожителями, які, попри чималу кількість життєвих перипетій,  дочекалися поважних років. У Тлумацькій територіальній громаді таких троє.

Читайте також: 

На Прикарпатті живе та працює 95-річна ткаля Марія Олексин (ФОТО)

У Рожнятові священники привітали найстаршу парафіянку зі 100-літнім ювілеєм

На Львівщині арештували майно колишнього сільського голови: зловживав владою

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegra

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено