Івано-Франківськ

В селі на Тисмениччині Митрополит Володимир освятили новий іконостас (ФОТО)

У неділю, 17 жовтня,Владика Володимир Війтишин з пастирським візитом відвідав селі Нова Липівка.

В селі на Тисмениччині Митрополит Володимир освятили новий іконостас (ФОТО)

В селі на Тисмениччині тамтешня парафія Пресвятої Трійці відзначала величне свято – освячення нового іконостасу. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

Увійшовши до храму, Архієрей здійснив Чин освячення іконостасу, а відтак, спільно з духовенством, розпочав Божественну Літургію. У своєму духовному слові Владика пояснив вірним про особливу покору перед Богом у скрутних ситуаціях.

“Досвід життя показує, що як нам добре ведеться, ми щасливі. Але тільки приходить нещастя, падаємо духом, нарікаємо навіть на Бога. Ми забуваємо, що Бог на небі, а людина на землі. Що Бог є творець, а людина тільки Його творіння. Тож, постійно надіймося на Божу допомогу. Він є нашим Небесним Батьком і знає, що для нас є корисним та піклується про наше добро”, – закликав проповідник.

Опісля Митрополит пояснив вірним важливість наявності іконостасу в храмі, розповів його символізм та історію. Після Святої Літургії Владика Володимир висловив слова вдячності для усіх, хто спричинився до постання в цьому храмі такого гарного іконостасу. Відтак, помолившись за кращу долю для Батьківщини нашої України, Митрополит Володимир уділив присутнім своє архієрейське благословення.

2 9 scaled 3 3 scaled 5 2 scaled 6 1 scaled

Читайте також у ПІК:

На Тисмениччині початкова школа отримала телевізор та ноутбук (ФОТО)

На Тисмениччині обрали директора гімназії (ФОТО)

Дорожники повідомили, як просувається капітальний ремонт об’їзної Тисмениці (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено