Івано-Франківськ

У селі Брошнів-Осадської ТГ “реанімують” дитячий майданчик

Дитячий майданчик у селі Кадобна побудували ще п'ять років тому.

dyt.majdanchyk scaled

У 2016 році громада села Кадобна взяла участь і стала переможцем сьомого обласного конкурсу проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування. Село отримало фінансування на придбання та встановлення дитячого ігрового майданчика.

Фінансування проєкту здійснювалося за рахунок коштів обласного та бюджету Брошнів-Осадської селищної ради, а також від ТзОВ «ГУДВЕЛЛІ УКРАЇНА», яка здійснює на території цього села свою діяльність, пише ПІК з посиланням на Брошнів-Осадську ТГ.

Споруди було розміщено неподалік місцевої школи.

Але за кілька років після цього у Кадобній розпочали спорудження модульного амбулаторію, і обрали саме ту територію, на якій знаходився вказаний майданчик. Таким чином споруди дитячого майданчика демонтували, при цьому пошкодивши декотрі його елементи.

Цього року місцева влада вирішила відновити ігрову територію для дітей, щоб діти знову отримали можливість активного відпочинку.

На “реанімацію” споруд кошти виділила ТзОВ «ГУДВЕЛЛІ УКРАЇНА».

“Карусель, гойдалки, лавки-балансири, пісочниці – це далеко не всі споруди, якими багатий Кадобнянський дитячий майданчик. Ще не всі його елементи встановлено і благоустрою ще нема, а дітвора вже відпочиває!” – зазначив міський голова селищний голова Тарас Манорик.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено