Івано-Франківськ

“Ми жили на одну мою зарплату”: легендарна Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком

Співачка розповіла, що саме вона була ініціатором розриву.

image scaled

Народна артистка України Ніна Матвієнко після 50-ти років шлюбу розірвала стосунки зі своїм чоловіком Петром Гончаром. Про це співачка публічно розповіла у програмі «Позаочі», пише ПІК.

За словами Ніни Митрофанівни, розлучилися без скандалів і з’ясування стосунків. 

“Я попросила чоловіка, щоб він мене покинув. Він вважав, що у нього є ще своє життя, яке він обрав. Не було ні скандалу, нічого. Було розуміння, що від нього вже ніякого толку в будинку. Я сказала йому: “Іди собі, живи на дачі. Малюй. Скажи людям, що я погана або ще щось. Говори про мене, що хочеш”. І всі говорять тепер, що він мене покинув. Щоб захистити його честь, я відповідаю: “Ну, так””, – сказала співачка.

Як зізналася 74-річна співачка, між ними з Петром більше немає ні тепла, ні душевного спілкування.

“Я майже все життя була як чоловік, забезпечувала сім’ю. Так нащо воно на старості ще? Ніколи в нього не було коштів. Ми жили на одну мою зарплату до 60 років”, – поділилася пані Ніна.

Матвієнко підкреслила, що ніколи не докоряла чоловікові безгрошів’ям. Набагато гіршим для неї було те, що Петро декілька разів підводив її в важливих речах, зокрема відмовлявся побути з хворими дітьми, знаючи, що в дружини через це зривається важливий для її кар’єри виступ.

Петро Гончар зараз проживає на дачі в 60-ти кілометрах від Києва.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено