Івано-Франківськ

В Англії чоловік “зламав” три ребра дружині у першу шлюбну ніч (ФОТО)

Пару постійно спіткали негаразди під час весілля і медового місяця.

В Англії наречений зламав три ребра нареченій у першу шлюбну ніч (ФОТО)

В Англії 40-річний Джим та 41-річна Амелія Десмонд тричі переносили весілля через обмеження, пов’язані з пандемією COVID-19. Проте це було лише початком їх бід, пише видання The Sun.

За день до церемонії британцям довелося знову замовляти весільні обручки, бо попередні доправили не на ту адресу. У день урочистості лімузин, на якому пара мала їхати до церкви, не приїхав, а гості чекали на нареченого і наречену цілу годину.

Після свята молодята залишилися на першу шлюбну ніч у готелі, і Джим вирішив на руках донести кохану до ліжка, але заплутався у весільній сукні, впав і впустив дружину. Чоловік відвіз дружину до лікарні, де у неї діагностували перелом трьох ребер та порадили перенести весільну подорож.

Молодята вирішили не дотримуватися рекомендацій лікарів і все ж таки вирушити на Ібіцу, як і планували. Пара двічі запізнилася на рейс: спочатку подружжя загубило сумку з паспортами, а потім залишило валізу у таксі. Повернувшись із поїздки, вони зрозуміли, що забули ключі від квартири та машини в Іспанії. У результаті їм довелося заплатити слюсарю кілька сотень фунтів.

«Усі катастрофи того варті — я вийшла заміж за свою другу половинку і за чоловіка моєї мрії! Зараз ми бачимо смішну сторону і весь час сміємося над цим — це все ще був найкращий день у нашому житті», – каже жінка.

Читайте також у ПІК:

7 листопада 2021: свята, події, іменини, прикмети, заборони

У мережі показали відео, на якому філе риби “вистрибувало” з духовки під час приготування (ВІДЕО)

Така весела фрау Меркель! Вона відома вам такою? (ФОТО)

У Польщі водій-українець, який перевозив нелегалів, лишив автобус й 3 км тікав від поліції

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено