Івано-Франківськ

До уваги водіїв: у Франківську встановлять ще дві камери автоматичної фіксації порушень ПДР

Їх встановлять на вулицях Івасюка та Надрічній.

257719741 301996818594387 3319084715079862595 n scaled

В Івано-Франківську на вулицях Івасюка та Надрічній встановлять камери автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху.

Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак, пише ПІК.

“Наразі камери фіксують лише перевищення швидкості, проте вже незабаром фіксуватимуться й інші порушення – проїзд на червоний сигнал світлофора, порушення правил зупинки чи стоянки, проїзд смугою для громадського транспорту тощо”, – йдеться у повідомленні.

Також Смушак відповів на популярне запитання: «Штрафи за порушення, які фіксуються цими камерами не йдуть, поки що, в міський бюджет. Навіщо нам ці камери?».

“Відповідаю: 1. Тому що камери дисциплінують водіїв. 2. Місто платить тільки за електроенергію і підключення. Самі камери і програмні продукти фінансуються з державного бюджету. 3. Є законопроєкт, згідно якого, частина доходів від сплати штрафів буде спрямовуватись до місцевих бюджетів. Чекаємо на його прийняття. 4. А яка різниця, за великим рахунком, куди йдуть ці штрафи? – Мета встановлення камер не надходження до бюджету, а безпека на дорогах”, – відповів Смушак. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено