Івано-Франківськ

Головний поліцейський України попередив усіх, хто сьогодні хоче вийти на акції протесту

Недавно Президент Зеленський сказав, що 1 та 2 грудня в столиці планували здійснити державний переворот.

01c7806 7b282f9 monastyrskiy mvs

Звертаюся до тих, хто збирається взяти участь у масових акціях 1 грудня! Прошу вас дотримуватися правопорядку та керуватися почуттям громадянської відповідальності, пише Денис монастирський, міністр ВМС України у Фейсбук.повідомляє ПІК.

Я — учасник обох Майданів, і для мене право на волевиявлення, свободу мирного зібрання та дотримання прав і свобод громадян мають високу цінність. У Нацполіції та Нацгвардії також є люди, які пройшли Майдани, а ще більше тих, хто брав участь у бойових діях у зоні проведення Антитерористичної операції або Операції об’єднаних сил”, – зазначає Монастирський.

Він також додає:

“Можете не сумніватись, що ті, хто зараз стоять на службі громадського порядку, з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе. Вони – на сторожі вашої безпеки і роблять усе для недопущення провокацій. Україна у нас одна! І наш із вами обов’язок — її захищати. Як на фронті, так і в тилу. Будьмо гідні цієї відповідальної й високої місії”.

Нагадаємо, що о 19:00 1 грудня на Майдані Незалежності планують протест прихильників партій “Національний корпус” і “Демократична сокира”.

На пресконференції 26 листопада президент заявив, що 1 та 2 грудня в столиці планували здійснити державний переворот.

1 грудня президент Володимир Зеленський виступить у Верховній Раді із щорічним посланням про зовнішнє і внутрішнє становище України.

Читайте також: 

Хлопці, які постраждали на Бурштинській ТЕС, потребують допомоги (ФОТО)

На Прикарпатті через сильний вітер у понад 20-ти селах немає світла

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено