Івано-Франківськ

Жіночий автомобіль: розкриваємо всі секрети вибору

Що таке жіночий автомобіль і як не помилитися з вибором, якщо хочете зробити коханій такий подарунок.

268846237 938839873414930 9059581826804775889 n1 scaled

Сьогодні не прийнято ділити авто на «жіночі» та «чоловічі», але все ж таки представники сильної та слабкої статі керуються абсолютно різними критеріями при виборі транспортного засобу. 

Яким має бути жіноче авто?

На жаль, переважна частина українців не може собі дозволити придбати нову машину і віддає перевагу авто з пробігом. Але якщо йдеться про перше ТЗ, то варіант б/в не такий вже й поганий, адже є ймовірність, що недосвідчений водій може подряпати машину. На сервісі OLX представлений величезний вибір авто — тут можна купити Шкоду Октавію А5 та будь-який інший вживаний і навіть новий автомобіль.

Жіноча машина повинна бути комфортною і мати набір необхідних функцій, також цінується зручність управління, більшість жінок оцінять коробку автомат. Ну і, звичайно, не забуваймо про стильний вигляд.

Рейтинг авто, що відповідають цим критеріям:

  • Honda Civic;
  • Mazda CX-3;
  • BMW i3;
  • Ford C-Max Hybrid;
  • Фольксваген Golf.

Ці автомобілі обов’язково припадуть до смаку представницям слабкої статі.

Практична складова вибору автомобіля для жінки

Але крім екстер’єру та комфорту, важлива ще й практична сторона, також машина має відповідати матеріальному становищу. Тому обов’язково враховуйте наступне технічне обслуговування ⎼ як часто потрібно проходити ТО, вартість деталей. Якщо йдеться про вживане авто, потрібно визначити реальний пробіг: це допоможе зробити діагностика ходової частини.

Також обов’язково потрібно звертати увагу на витрати палива: зовсім не обов’язково, що маленька машинка буде економічною, вона може витрачати багато сил на розгін. Також майте на увазі, що дизельні моделі більш економічні, але все ж таки лідерами сьогодні є машини з ГБО.

А взагалі у кожної жінки своє уявлення ідеального авто, і з ним обов’язково треба рахуватися.

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено