Івано-Франківськ

Скільки українців вірять, що Росія нападе на Україну (СОЦОПИТУВАННЯ)

Більшість респондентів вважають недостатніми дипломатичні та оборонні зусилля влади із запобігання вторгненню РФ.

124dc1621ddb7fc7dc1fb0e21feedf49

Скільки українців вірять, що Росія нападе на Україну, показали результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 13-16 грудня, повідомляє Українська правда, пише ПІК.

“49,2% українців вважають реальною загрозу вторгнення Росії на територію України, 41,4% думають, що нападу не буде”, – свідчить опитування.

Ще одна важлива деталь:

“Більшість респондентів – 57,8% – вважають недостатніми дипломатичні та оборонні зусилля влади із запобігання вторгненню Росії. Вважають зусилля достатніми – 27,1%”.

При цьому  39,2% респондентів вважають, що виконання вимоги президента Росії Володимира Путіна не приймати Україну в НАТО послабить безпеку України, оскільки лише розпалить агресивність Путіна щодо України.

29,7% опитаних переконані, що виконання такої вимоги посилить безпеку України, тому що послабить агресивність Путіна. Ще 31,1% респондентів не визначилися з думкою з цього питання.

Дослідження тривало 13-16 грудня. Методом телефонних інтерв’ю на основі випадкової вибірки мобільних номерів було опитано 1203 респонденти у віці від 18 років, що мешкають у всіх регіонах України (крім АР Крим та окупованих територій Донбасу).

Статистична похибка вибірки з імовірністю 0,95.

Фото ілюстративне.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено