Івано-Франківськ

Понад 12 років за гратами присудили серійному грабіжнику в Івано-Франківську

Зловмисник бив та зухвало грабував своїх знайомих, через нього одному потерпілому ампутували ноги.

rishennya sudu prokuratura 1

В Івано-Франківську до 12 з половиною років позбавлення волі засуджено серійного грабіжника, повідомляє обласна прокуратура, пише ПІК.

Окружна прокуратура міста Івано-Франківська підтримала обвинувачення стосовно 36-річного місцевого жителя, який вчинив крадіжки, грабежі, розбій із залишенням потерпілого в небезпеці (ч.2 ст.185, ч.2 ст.186, ч.4 ст.187, ч.3 ст.135 КК України).

“Встановлено, що раніше неодноразово судимий чоловік ввечері нападав на перехожих, наносив кулаками та ногами їм удари та забирав кошти і телефони. Він зухвало грабував своїх знайомих, завдаючи їм тілесних ушкоджень, та обікрав колишню дружину”, – йдеться у повідомленні.

Прокуратура наводить ще один, просто жахливий, факт:

“Також під час розпивання алкоголю він побив свого знайомого та, забравши його банківські картки, виніс чоловіка без свідомості на вулицю. Потерпілого із численними травмами та відмороженням стоп рятували медики, прооперувавши та ампутувавши ноги“.

В суді прокурор довів вину правопорушника у вчиненні ряду тяжких злочинів в місті Івано-Франківську. За результатами судового розгляду обвинуваченого визнано винним та призначено покарання у вигляді 12 років 6 місяців позбавлення волі.

Читайте також:

Судитимуть рецидивіста, жертвою якого став знаменитий львівський художник

На Прикарпатті триває День жалоби: ввели обмеження

Молодий пан обкрадав магазини Львова: суд виніс вирок

Ваш гороскоп на тиждень 27 грудня-2 січня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено