Івано-Франківськ

Україна потрапила до переліку найдоступніших гірськолижних напрямків у Європі

У трійці дешевих країн опинилися також Угорщина і Болгарія.

pidjomnyk bukovel4 scaled

Україна потрапила в топ найдешевших країн Європи для гірськолижного відпочинку цієї зими. У списку доступних напрямків для європейських туристів українські Карпати опинилися на другому місці після Угорщини, повідомляє британське видання The Travel Daily.

Дослідження проводилося LuxuryHotel.com – фахівці вивчили витрати на проживання та проїзд на гірськолижних курортах по всій Європі, щоб з’ясувати, яка країна в середньому виявилася найдешевшою.

Угорщина, відома відпочинком в Будапешті й Дебрецені, була визнана найдешевшою країною для катання на лижах. Поїздка на один із численних курортів в середньому обійдеться в 69 фунтів стерлінгів (82 євро) за подорож з Лондона та одну ніч у тризірковому готелі.

На другому місці – Україна. Лижна поїздка у цю східноєвропейську країну коштує близько 73 фунтів стерлінгів (87 євро) на людину в обидві сторони й одну ніч у готелі.

Третє місце в списку посідає Болгарія, з витратами на проїзд та проживання в середньому до 74 фунтів стерлінгів (88 євро).

До десятки також увійшли:

Румунія – 76 фунтів стерлінгів (90 євро);
Словаччина – 78 фунтів стерлінгів (93 євро);
Чехія – 80 фунтів стерлінгів (95 євро);
Польща – 84 фунтів стерлінгів (100 євро);
Андорра – 95 фунтів стерлінгів (113 євро);
Греція – 107 фунтів стерлінгів (127 євро);
Словенія – 113 фунтів стерлінгів (134 євро).

У цю вартість фахівці включили витрати авіаперельоту в обидві сторони з Лондона та проживання однієї ночі в готелі з 3 зірками.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено