Івано-Франківськ

“Різдвяно-зимові мотиви”: у Тисмениці відкрили виставку малюнків (ФОТО)

Виставку відкрили у фоє Тисменицької міської ради.

VYSTAVKA 2 scaled

У Тлумачі відкрили виставку малюнків. Авторами виставки на різдвяну тематику є талановиті учні та випускники Рошнівського ліцею та Милуванської гімназії під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Василя Голендира. Творчі роботи виконані у різних техніках живопису та графіки.

Про це повідомляє Тисменицька міська рада, пише ПІК.

VYSTAVKA 3

“На експозиції представлені 42 роботи учнів і 9 робіт вчителя Василя Голендира.  Юні художники, які представили свої роботи отримали солодкі подарунки. Переглянути виставку можна у фоє Тисменицької міської ради протягом місяця”, – йдеться у повідомленні.

VYSTAVKA 7

Довідково: Більшість творів експонувалась на виставці-конкурсі “За світлом Різдвяної зорі”, яку починаючи з 2015 року щорічно організовує Навчально-науковий Інститут мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з метою збереження та популяризації національних традицій, обрядів та звичаїв святкування Різдва Христового в Україні, а також пошуку юних талантів, сприяння розвитку їх творчих здібностей. Саме ця виставка-конкурс, стала значним поштовхом у заохоченні та створенні робіт на різдвяну тематику.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено