Івано-Франківськ

За пів року на Прикарпатті виявили майже 50 тисяч порушень ПДР

Поліцейські Івано-Франківщини підсумували профілактичні заходи «Безпечні автомобільні дороги».

Radar scaled

Впродовж шістьох місяців, починаючи з липня до грудня 2021 року, на Прикарпатті правоохоронці зафіксували 48 416 порушень ПДР, пише ПІК з посиланням на поліцію області.

За пів року виявили 1 527 випадків керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, 3 363 – керування транспортним засобом без відповідних документів, а також ряд інших порушень.

Крім того, поліцейські зареєстрували 2 396 дорожньо-транспортних пригод, 572 з яких із потерпілими. У них травмувалися 744 людини, а ще 68 осіб загинули.

Для посилення контролю за дотриманням Правил дорожнього руху на дороги області заступали майже 45 екіпажів із числа працівників груп реагування патрульної поліції, поліцейських офіцерів громади та патрульних поліцейських.

Поліцейські Івано-Франківщини наголошують, що кожному учаснику дорожнього руху варто пам’ятати, що особиста дисциплінованість, повага до інших учасників руху та неухильне дотримання правил дорожнього руху є запорукою збереження власного здоров’я та попередження ймовірних неприємних наслідків.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено